OVER ONS

Het ontstaan van onze pastabar

Als kleine jongen keek Riccardo graag toe hoe zijn vader en nonkel Le Quattro Stagioni in Lokeren runden. Hij had al als kind een passie voor koken en wiste al heel vroeg dat hij later een kok wilde worden en ooit zijn eigen zaak zou starten.

In zijn studentejaren mocht hij altijd in het restaurant van zijn vader werken, hij zag hoe hij in paar minuten heerlijke gerechten voorschotelde. Na zijn studies besloot Riccardo hulp kok te worden bij zijn vader. Al gauw werd hij stevig opgeleid om de hoofdchef te worden.

Na 8 jaar ervaring bij Le Quattro Stagioni is Riccardo in het huwelijksbootje gestapt. Met de hulp en steun van zijn vrouw is Riccardo aan een nieuw hoofdstuk begonnen, Pastabar Da Riccardo. Pastabar Da Riccardo gaat terug naar de essentie van de Italiaanse keuken en kiest voor 100% halal producten. Ook kiest Riccardo voor kraakverse producten en kruiden. Hij koos voor een uitgebreide menukaart met Italiaanse klassiekers. Bovendien kunnen klanten Riccardo zelf aan het werk zien terwijl hij de gerechten op een ambachtelijke manier bereidt.

Riccarode heet u welkom